Ga naar de inhoud
Home » Top 10 misdaad boeken » Mocro Maffia

Mocro Maffia

Mocro Maffia

Het boek beschrijft de opkomst van de Marokkaanse misdaadorganisatie ‘Mocro Maffia’, die zich in de afgelopen jaren in Nederland heeft gevestigd en actief is in drugshandel, afpersing, mensenhandel, en andere georganiseerde criminaliteit. 

Het boek beschrijft hoe de groep begonnen is als een groepje jongeren die geld wilden verdienen, en hoe ze zich hebben ontwikkeld tot een georganiseerde misdaadorganisatie

Mocro Maffia vertelt het inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad.

‘Iedereen in dit conflict wordt geliquideerd’
Hij hoort achter hem hoe de moordenaars blijven schieten op Said. Rida rent door. Hij moet overgeven. Het spuug op zijn gezicht en zijn kleren is geen reden om in te houden. Hij blijft rennen. In de verte klinken nog een paar schoten. Ze hebben Said van dichtbij afgemaakt.

Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko is het oorlog. Maar wie staan er nu precies tegenover elkaar en waarom?

Het vervolg op Mocro Maffia lezen? Bekijk hier het boek ‘Wraak‘. Het ultieme vervolg. 

Vergelijkbare misdaad boeken