Ga naar de inhoud
Home » Top 10 misdaad boeken

Top 10 misdaad boeken

Bekijk de top 10 misdaad boeken. Ben je op zoek naar een spannend boek vol waargebeurde verhalen over misdaden in Nederland? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben de top 10 misdaad boeken in Nederland voor je op een rijtje gezet. Deze boeken bieden een fascinerende inkijk in de duistere kanten van de Nederlandse samenleving en laten je op het puntje van je stoel zitten.

Judas

1. Judas

Astrid en Sonja Holleeder besluiten in 2013 te doen wat niemand voor mogelijk hield: ze staan op tegen hun broer Willem. Lees het aangrijpende verhaal van twee zussen die getuigen tegen hun broer.

De Hedelse afpersingszaak

2. De Hedelse afpersingszaak

De Hedelse afpersingszaak - De gewelddadigste afpersingszaak in Nederland. Cocaïne, terreur en de ontwrichtende macht van criminelen.Iedereen kan slachtoffer worden van drugscriminelen.

De Zaak Ridouan T.

3. De Zaak Ridouan T.

De zaak Ridouan T. Als hoofdverdachte in het Marengo-strafproces groeide Ridouan Taghi uit tot de bekendste crimineel van Nederland. Lees alles over de loopbaan van een topcrimineel.

Een moord kost meer levens

4. Een moord kost meer levens

Een moord kost meer levens is een schokkend en aangrijpend relaas. Op meesterlijke wijze beschrijft De Vries de problematiek van een doorsnee-gezin dat een buitengewoon schokkende ervaring moet verwerken.

Koop de beste true crime boeken hier

Ontdek de donkere en meeslepende wereld van misdaadverhalen en laat je meeslepen door de spanning en sensatie van de georganiseerde misdaad, afpersing en drugshandel in Nederland. Koop je misdaad boeken hier.

Mocro Maffia

5. Mocro Maffia

Het Inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen" en leer alles over de opkomst van deze beruchte misdaadorganisatie.

Wraak

6. Wraak

Wraak is het langverwachte vervolg op de bestseller Mocro Maffia. Wraak gaat verder waar Mocro Maffia ophield. Gebaseerd op uitgebreide research en talloze ontcijferde pgp-berichten vertelt het een verhaal over jonge jongens die snel op willen klimmen in het milieu en daar alles voor overhebben.

De pindakaas moord

7. De pindakaas moord

In De pindakaasmoord laat het podcastduo hun licht schijnen over de veertien spraakmakendste opgeloste Nederlandse moordzaken van de afgelopen decennia.

de kooi

8. De Kooi

In De Kooi vertelt undercoveragent Marcel van de Ven zijn verhaal. In 2003 zette de Nederlandse politie een eenheid op die zo geheim was dat zelfs binnen het korps bijna niemand ervan wist.

wij willen gangster worden

9. Wij willen gangster worden

De jonge jaren 1966 - 1977. Wie niet steelt of erft, zal werken tot hij sterft. Veel geld vergaren, dat was hun doel. De misdaad fascineerde. En lokte.

De Schiedamse cocaïnemaffia

10. De Schiedamse cocaïne maffia

Een corrupte douanier, doorgewinterde criminelen en duizenden kilo's coke. De Schiedamse cocaïnemaffia gaat over de destructieve kracht van de drugshandel, die in toenemende mate bruut geweld veroorzaakt.

Meer misdaad boeken?

Wil je nog meer misdaad boeken zien? Bekijk dan eens alle true crime boeken. Je vindt hier de best beoordeelde Nederlandse misdaad boeken. Heb je zelf een suggestie voor een misdaad boek in onze top 10? Laat het ons weten!