Meteen naar de inhoud
Home » Top 10 misdaad boeken

Top 10 misdaad boeken

Bekijk de top 10 misdaad boeken. Ben je op zoek naar een spannend boek vol waargebeurde verhalen over misdaden in Nederland? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben de top 10 misdaad boeken in Nederland voor je op een rijtje gezet. Deze boeken bieden een fascinerende inkijk in de duistere kanten van de Nederlandse samenleving en laten je op het puntje van je stoel zitten.

Judas

1. Judas

Astrid en Sonja Holleeder besluiten in 2013 te doen wat niemand voor mogelijk hield: ze staan op tegen hun broer Willem. Lees het aangrijpende verhaal van twee zussen die getuigen tegen hun broer.

Mocro Maffia

2. Mocro Maffia

Het Inside-verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen" en leer alles over de opkomst van deze beruchte misdaadorganisatie.

Een moord kost meer levens

3. Een moord kost meer levens

Een moord kost meer levens is een schokkend en aangrijpend relaas. Op meesterlijke wijze beschrijft De Vries de problematiek van een doorsnee-gezin dat een buitengewoon schokkende ervaring moet verwerken.

De Schiedamse cocaïnemaffia

4. De Schiedamse cocaïne maffia

Een corrupte douanier, doorgewinterde criminelen en duizenden kilo's coke. De Schiedamse cocaïnemaffia gaat over de destructieve kracht van de drugshandel, die in toenemende mate bruut geweld veroorzaakt.

Koop de beste true crime boeken hier

Ontdek de donkere en meeslepende wereld van misdaadverhalen en laat je meeslepen door de spanning en sensatie van de georganiseerde misdaad, afpersing en drugshandel in Nederland. Koop je misdaad boeken hier.

De Kouwe Ouwe

5. De Kouwe Ouwe

De opkomst en ondergang van Stanley Hillis: de godfather tussen Klaas Bruinsma en Willem Holleeder. Stanley Hillis, alias ‘De kouwe ouwe’, werd in 2011 geliquideerd.

Wraak

6. Wraak

Wraak is het langverwachte vervolg op de bestseller Mocro Maffia. Wraak gaat verder waar Mocro Maffia ophield. Gebaseerd op uitgebreide research en talloze ontcijferde pgp-berichten vertelt het een verhaal over jonge jongens die snel op willen klimmen in het milieu en daar alles voor overhebben.

wij willen gangster worden

7. Wij willen gangster worden

De jonge jaren 1966 - 1977. Wie niet steelt of erft, zal werken tot hij sterft. Veel geld vergaren, dat was hun doel. De misdaad fascineerde. En lokte.

de kooi

8. De Kooi

In De Kooi vertelt undercoveragent Marcel van de Ven zijn verhaal. In 2003 zette de Nederlandse politie een eenheid op die zo geheim was dat zelfs binnen het korps bijna niemand ervan wist.

Dagboek van een getuige

9. Dagboek van een getuige

Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing.

Familiegeheimen

10. Familiegeheimen

Familiegeheimen - het slot van een trilogie, samen met Judas en Dagboek van een getuige - is een pleidooi voor een bestaan dat niet bepaald wordt door anderen.