Ga naar de inhoud
Home » Mocro Maffia boeken: Mocro Maffia ook wel bekend als de cocaïnemaffia

Mocro Maffia boeken: Mocro Maffia ook wel bekend als de cocaïnemaffia

 • door
Mocro maffia boeken

De Mocro Maffia is een verzamelnaam van criminele bendes die van voornamelijk Marokkaanse afkomst en die actief zijn in Nederland en België. Deze groeperingen hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen vanwege hun gewelddadige conflicten, drugshandel en andere criminele activiteiten. Eén van de activiteiten is onder andere het handelen in cocaïne via de bekende havens van Antwerpen en Rotterdam.

Oorlog Mocro Maffia

Een conflict binnen de Mocro Maffia leidde in 2012 tot een oorlog tussen rivaliserende criminele organisaties. Deze oorlog leidde tot tientallen liquidaties en (vergis)moorden. (Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Mocro_Maffia)

De beste Mocro Maffia boeken

Er zijn in de loop der jaren verschillende boeken geschreven en uitgebracht over of omtrent de Mocro Maffia. Verschillende auteurs hebben de opkomst en activiteiten van de Mocro Maffia vastgelegd in boeken die een fascinerend inzicht bieden binnen deze wereld. Het brengt aangrijpende en meeslepende verhalen met zich mee. De lezer wordt meegezogen in de georganiseerde misdaad van de Mocro Maffia. Wij hebben de beste Mocro Maffia boeken voor jullie geselecteerd om alles te weten te komen over deze bijzondere wereld.

 1. Mocro Maffia
  Het verhaal over de opkomst van een nieuwe generatie zware criminelen. Een verhaal over geld, ambitie, hoogmoed en verraad. Iedereen wordt in dit conflict geliquideerd.
 2. Wraak
  Wraak gaat verder waar Mocro Maffia ophield. Gebaseerd op uitgebreide research en talloze ontcijferde pgp-berichten vertelt het een verhaal over jonge jongens die snel op willen klimmen in het milieu en daar alles voor overhebben.
 3. De Schiedamse cocaïne maffia
  Een corrupte douanier, doorgewinterde criminelen en duizenden kilo’s coke. De Schiedamse cocaïnemaffia gaat over de destructieve kracht van de drugshandel, die in toenemende mate bruut geweld veroorzaakt.
 4. De zaak Ridouan T.
  Als hoofdverdachte in het Marengo-strafproces groeide Ridouan Taghi uit tot de bekendste crimineel van de Mocro Maffia in Nederland. 

Toekomst Mocro Maffia

Door het Marengo-strafproces worden de meeste leiders en criminelen binnen de Mocro Maffia veroordeeld en vastgezet. Betekent dit het einde van de Mocro Maffia boeken? Of komt er nog een vervolg? De huidige Mocro Maffia boeken gaan over de opkomst en ondergang van deze georganiseerde misdaadgroep.

Wil je misschien andere misdaad boeken lezen? Bekijk ons overzicht van aangrijpende en meeslepende verhalen van de beste true crime boeken uit Nederland.