Ga naar de inhoud
Home » Bekijk alle true crime boeken » Holleeders onderwereld

Holleeders onderwereld

Holleeders-Onderwereld

Het zijn de oorspronkelijke, persoonlijke verhalen van de criminelen zelf, getuigen en slachtoffers die een nooit eerder vertoond beeld schetsen van de onderwereld waar Holleeder deel van uitmaakte, waarbij gebruik gemaakt wordt van passages uit de processen-verbaal.

Holleeders onderwereld bevat onthullingen en feiten over de liquidaties, de conflicten, de rol van Willem Holleeder en andere criminelen in de onderwereldoorlog die Nederland heeft geteisterd. Het biedt een historische en complete inkijk in de Amsterdamse penoze. Want de rechtszaak tegen Holleeder is veel meer dan een schilderachtige Amsterdams-Jordanese familieruzie, het is ook het einde van een tijdperk vol hebzucht en afrekeningen.

Een unieke inkijk in Holleeders onderwereld Met exclusief voorwoord van Sander Janssen de advocaat van Holleeder.

Totstandkoming van Holleeders onderwereld

Misdaadjournalist Wim van de Pol kreeg als enige toegang tot de complete politiedossiers van de strafzaak tegen Willem Holleeder. Hij kreeg ook van tientallen andere moordzaken een inkijk die ermee in verband blijken te staan. Dit geeft een heel ander beeld dan de beperkte geschiedenis die tot nu toe in de media is geschetst. Ook de waarheidsgetrouwheid van Astrid Holleeders verhaal komt onder druk te staan. In Holleeders onderwereld lezen we de rauwe werkelijkheid direct uit de originele politiedossiers. Leesbaar gemaakt en van een toelichting voorzien door de auteur

Bekijk ook eens deze boeken