Ga naar de inhoud
Home » Bekijk alle true crime boeken » Dagboek van een getuige

Dagboek van een getuige

Dagboek van een getuige

Het boek Dagboek van een Getuige biedt een indringende blik in het leven van iemand die gedwongen wordt om te onderduiken en voor wie niets vanzelfsprekend is. Het dagelijks leven van de schrijver, Astrid Holleeder, is doordrenkt van risico’s. Zelfs bij alledaagse activiteiten zoals boodschappen doen of een uitje naar het strand met haar kinderen. Of de situatie ooit zal veranderen, is onzeker. Het boek onthult ook hoe het rechtssysteem omgaat met “gewone” getuigen. Het biedt een ontroerend verslag van een vrouw die een werkzaam leven achter zich moet laten en haar best doet voor haar familie en vrienden. Dit terwijl ze getuigt tegen haar eigen broer, Willem Holleeder, in een zeer geruchtmakende rechtszaak.

Dagboek van een Getuige is een aangrijpende memoire. Die de lezer een diepgaand inzicht geeft in het leven van een getuige, in een zaak tegen een bekende crimineel en de persoonlijke gevolgen van zo’n beslissing.

Ontdek de verrassend intieme opvolger van het verpletterende boek Judas van Astrid Holleeder. Dagboek van een getuige. Hierin beschrijft ze de gevolgen van haar ingrijpende beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder. Het boek gaat dieper in op de consequenties voor het leven van de hele Holleeder-familie, waaronder moeder Stien, zus Sonja. Maar ook de kinderen en hun partners, de kleinkinderen, en vooral voor Astrid zelf. Leer meer over de impact van deze beslissing op hun leven en ontdek de persoonlijke reis van Astrid in dit onthullende verhaal.

Vergelijkbare misdaad boeken